Жизел Бюндхен е готова да разкаже открито какво всъщност я е

...
Жизел Бюндхен е готова да разкаже открито какво всъщност я е
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен проговори - и за брака си с Том Брейди, и за причината за раздялата им

Жизел Бюндхен е подготвена да разкаже открито какво в действителност я е предиздвикало да сложи край на 13-годишния си брак с някогашния ръгбист Том Брейди. Прави го за Vanity Fair, пред които споделя, че новините в медиите за тяхната разлъка в действителност нямат общо със случилото се в реалност. Признава и колко пагубни са последствията за нея.

Всъщност, браковете не се построяват или разпадат за една нощ. " Това лишава години, с цел да се случи ", споделя Жизел. А публикуваното изказване, че е дала ултиматум на Брейди (който първо се отдръпна, а след това се върна в NFL) да избира сред кариерата и брака, е " доста мъчително " и " най-безумното нещо ", което е чувала.

" Винаги съм го подкрепяла и окуражавала и бих траяла да го върша постоянно ", сподели Бюндхен. " Ако има човек, който желая да бъде най-щастливият на света, това е той, повярвайте ми. Искам да побеждава. Искам всичките му фантазии да се осъществен. Това желая, в действителност, от дъното на сърцето си. "

Жизел продължава с думите, че " всичко ", написано за раздялата им, не е правилно, изключително изказванието, че тя е поставила край, откакто Брейди приема да играе още един сезон. " Казаното е само парче от доста по-голям пъзел ", споделя моделът. " Не е черно или бяло. "
 Жизел Бюндхен, карнавала в Рио де Жанейро и фотосите на модела от него
Какви ги прави Жизел Бюндхен на карнавала в Рио де Жанейро

Забавлението е обезпечено

За всички е добре прочут брачният принос на Бюндхен: през по-голямата част от партньорството си с Брейди, дамата, която дълго време беше най-добре платеният модел в света, изостави кариерата си в интерес на неговата. Слезе от стилния подиум през 2015 година и няколко години по-късно се реалокира от дългогодишния си дом в Бостън във Флорида.

" Когато се преместихме в Тампа, в действителност в никакъв случай преди не бях ходила там ", споделя Бюндхен. Първоначално решава да концентрира огромна част от силата си в това да бъде брачна половинка и майка. Но по думите й, в живота постоянно се случва по този начин, че пътищата на двама души се разделят.

" Срещнахме се, когато бях на 26 години, а той на 29. И двамата искахме семейство, споделяхме общи ползи и стремежи. С течение на времето осъзнавахме, че просто сме желали разнообразни неща и всеки трябваше да направи своя избор. Това не значи, че не обичаш индивида до себе си. Просто с цел да бъдеш себе си и да живееш живота, който искаш, имаш потребност от човек, който да те срещне по средата, нали? Това е танц. Това е баланс. Когато обичаш някого, не го вкарваш в пандиза и не казваш: " Трябва да живееш този живот ", продължава тя.

Бюндхен оприличава процеса на разлъка на " гибел и прераждане ". Скърби за " гибелта " на своята мечта. Не крие, че ѝ е безпределно мъчно и тежко, тъй като постоянно си е представяла, че животът ѝ ще се развие по избран метод. Знае обаче, че е направила всичко по силите си това в действителност да се случи.

Когато е била дете, Жизел е вярвала в приказки. И продължава да мисли, че да вярваш в щастливия край е нещо красиво. Но все още щастието за нея се крие в двете им прелестни деца - Бендажмин Рейн и Вивиан Лейк. Затова е признателна и удовлетворена, че им е посветила толкоз доста от времето си.

" Моят свят бяха те ", споделя Бюндхен. " Знаете ли какъв брой съм признателна, че имах това време за себе си? Кърмих децата си до съвсем двегодишна възраст. Всеки ден ги водех на учебно заведение. Правех им закуска, обяд... Бях там. "
 Жизел Бюндхен, Хоаким Валенте и новите клюки за връзката сред модела и треньора по джиу-джицу
Има ли в последна сметка Жизел Бюндхен нов мъж до себе си, или не

Самата тя разбунва духовете

Разбира се, както постоянно, по този начин и в този момент, децата не престават да бъдат за нея и за някогашния ѝ брачен партньор най-важното. Но Жизел Бюндхен не крие и още нещо - че двамата с Том Брейди са в положителни връзки.

" Не играем един против различен. Ние сме тим и това е красиво. Поглеждам обратно и не скърбя. Харесвах всяка част от брака си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР